Turisme i Patrimoni a Potries

Destacados
Reportatge: Potries, Patrimoni Viu
Coneix la nostra oferta turística en vídeo
PUNT D’INFORMACIÓ TURÍSTICA.
Fullet d'Informació Turística de Potries
Descarrega el follet / Descarga el folleto / Download the brochure
Vista Urbana al Poble de Potries
FULL INFORMATIU DE LA CASSOLERIA
Presentació

Potries és una acollidora població situada al cor de la comarca de la Safor, a cinc minuts dels nuclis urbans de més entitat com Oliva i Gandia, i a cavall entre les excepcionals platges del litoral i les serres muntanyenques que tanquen la comarca pel sud-oest.

 

El municipi de Potries se situa a una altura per damunt del nivell de la mar de 65 m i té en l’actualitat una població de 1.049 habitants.

 

Des de fa uns anys Potries està desenvolupant un seguit d’actuacions que permeten posar en valor el seu interessant patrimoni cultural i natural, amb la creació de diferents propostes, amb cert encant per al visitant: la Ruta de l’Aigua, La Cassoleria d’Àngel Domínguez, La col•lecció Museogràfica Permanent de Ceràmica, així com la senyalització i adequació dels elements més significatius, tant dins com fora del casc urbà.

 

Tots aquests elements generen un producte amb un potent atractiu per als amants del Turisme Cultural; la qual cosa es complementa amb una suggerent programació d’activitats i festes: com el Porrat de Sant Blai, festa declarada d’Interès Turístic de la Província de València.

 

Aquest instrument-guia, que ara teniu al davant, pretén ser un mitjà per a donar-vos a conèixer els recursos que teniu al vostre abast, i així planificar, si voleu, les vostres visites. Accedeix fàcilment al singular patrimoni cultural que custodia Potries, així com dels serveis que disposeu al municipi. Gaudeix d´una proposta diferent, acostat al mon rural i descobreix el seu ric patrimoni, encara que siga a la xarxa.

Vos animem a fer aquesta visita virtual i vos animem per fer-la de forma presencial; segur que no vos defraudarà.

 

Fins prompte.

tiempo en Potríes

Rep per mail les nostres notícies, novetats i agenda cultural
Nom: 
Email: 
Confirmar Email: 
 
 
www.flickr.com
Elementos de ajuntamentdepotries Ir a la galería de ajuntamentdepotries